FEINDEF

Entre els dies 3 i 5 de novembre, GMV serà present amb un estand a la Fira Internacional de Defensa i Seguretat FEINDEF, que se celebra al recinte firal Juan Carlos I (IFEMA) de Madrid.

El sector empresarial de Defensa a Espanya és referent mundial en múltiples desenvolupaments tecnològics. FEINDEF és una eina per a la promoció en l’àmbit internacional d’un complex i complet teixit empresarial tractor de la R+D+I nacional, així com per a aquelles multinacionals i pimes foranes amb interessos en el mercat espanyol.

GMV participarà en aquest esdeveniment amb un estand, on mostrarà les seves solucions i sistemes per a forces i cossos de l’estat, monitoratge i gestió de crisis, defensa i seguretat i seguretat de la informació.

FEINDEF està promoguda per les associacions sectorials TEDAE (Asociación Española de Tecnologías de Defensa, Aeronáutica y Espacio) i AESMIDE (Asociación de Empresas Contratistas con las Administraciones Públicas) amb el suport del Ministeri de Defensa espanyol, atorgant el màxim suport institucional a aquesta indispensable trobada professional del sector de la Defensa Nacional.

Detalhes

03/11/2021 - 05/11/2021

Source URL: https://www.gmv.com/comunicacao/eventos/feindef